Диск тормозной передний Fremax BD-7113 (зам.4615A038) MPW IV 3.2

Диск тормозной передний Fremax BD-7113 (зам.4615A038) MPW IV 3.2
Увеличить
  • Цена: 2796 грн
  • Наличие: есть
  • Партномер: BD7113

FREMAX - історія компанії:
Торгова марка Fremax належить бразильському концерну Jofund S.A., що спеціалізується на виробництві деталей для гальмівних систем.
Компанія Jofund S.A. розпочала свою діяльність у 1986 році надаючи послуги з лиття металу для промислового виробництва.
З 1990 року компанія спеціалізується у виробництві гальмівних дисків, барабанів та гальмівних колодок, згодом сконцентрувавши все виробництво саме на цьому секторі.
FREMAX є провідним виробником високоякісних гальмівних дисків, барабанів та колодок преміального сегменту та використовує при виробництві своєї продукції інноваційні HI-TECH технології останнього покоління.
Асортимент компанії складає понад 1500 моделей гальмівних дисків та барабанів на всі затребувані автомобілі та постійно поповнюється новими моделями дисків та барабанів, моментально задовольняючи потреби ринку.
Fremax фарбує маточину диска та барабана на великій кількості моделей спеціальною автомобільною фарбою, яка витримує високі температури та гарантує високий ступінь захисту від корозії.
Всі гальмівні колодки (більше 700 найменувань) виготовлені згідно з європейськими стандартами (ECE R90), забезпечені антивібраційними пластинами, необхідним приладдям та пружинами.


Ваш автомобиль: